+45 4358 4144 info@bloktrykkeriet.dk

Notesbøger

Du kan få notesbøger til ethvert formål. De kan laves i mange størrelser, og med både præg eller tryk på omslaget, samt på siderne. En rigtig god gave at kunne give til sine kunder.

Her på siden finder du nogle af de mest almindelige notesbøger, men som skrevet, så findes der rigtigt mange andre muligheder, så kontakt os, så vi kan høre dine ønsker, og vi finder en rigtig god pris til dig!

Kontakt og bestilling
RING til os på tlf.: +45 4358 4144
SKRIV til os på: info@bloktrykkeriet.dk
eller brug kontaktformular, HER

Klassisk notesbog

Klassisk A5 notesbog i eksklusivt design – ideel til noter.

  • Den er med hårdt pap omslag, betrukket med kunstlæder.
  • Fås i mange farver.
  • Logotryk i 1 farve på forside af omslag.
  • Trykfelt max. str. 90 x 170 mm.
  • Elastiklukning.
  • 80 siders linjeret papir (80 gr/m2).
  • På bageste side er der en lomme til små papirer med noter.
  • Bøgerne er individuelt indpakket i papirposer og leveres med gaveetui.

Leveringstid: Ca. 10 arbejdsdage

ECO notesbog med spiralryg / Wire-o

En skøn notesbog i genbrugspapir. Den har et robust omslag i 1,75 mm tykkelse, og er samlet i ryggen med en spiral -også kaldet Wire-o. På forsiden af coveret kan du få tryk dit logo i 1 farve. Vi anbefaler dog, at det trykkes i en mørk farve, for at få det bedste resultat. Siderne i notesbogen kan du få trykt i 1 farve på for- og bagside, dog ikke tryk til kant.

Notesbog med spiralryg / Wire-o

Få dem med hårdt eller blødt cover, og om siderne skal være med linjer, prikker eller blot være helt blanke, det er helt op til dig.

De kan trykkes i 4 farver på 1 side, men også 4 farver på 2 sider.

Kontakt os for god pris!

Notesbog med præg på cover

Blødt omslag med PU cover er en elegant, let og fleksibel måde at lave din notesbog på. Der er mulighed for at præge på PU omslaget og der kan trykkes i serigrafi, hvis det ønskes. Bemærk dog at det ikke er muligt at trykke farve i selve prægningen, når materialet er af PU. Det er desuden muligt, som ved alle vores bøger, at få lagt en flot digitaltrykt papirbanderole omkring bogen, så der er ekstra plads til reklame.

Coveret kan laves af thermo eller læder PU, og begge varianter egner sig til prægning. Når der varmepræges på thermo-overflader, vil farven i materialet ændre sig en smule præcis hvor der præges. Dette giver en flot visuel effekt. Helt samme farveændrende effekt fås ikke med prægning på læder PU, som til gengæld har en mere elegant overfladefinish.
Bogens blade trykkes i 1-4 farver og antallet af blade kan variere fra 50 til 100.

Kontakt os for god pris!

Table Top / Flip over bordmodeller

Den viste model er monteret med grå-pap. Den har 50 blade, samt elastik som kan køres om på bagsiden, og fastmonteres på en monteret knap, så den kan stå af sig selv på et bord.

Kontakt os for god pris!